Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gymnastics

Kezdetek

Hannah · 8 hónapja
Szép estét mindenkinek.
Ez az első blogom és remélem sok mindenkihez eljut majd és sokan fogjátok olvasni.
Mint azt már a kis bemutatkozásomba is elmondtam hogy gyerekkorom nem volt igazából talán ez egy jó dolog is hiszen más ember lettem kitartó céltudatosabb és ezek az évek emberileg mind erősítettek abban hogy most könnyebb legyen talpon maradni.
Emlékszem körülbelül 6 éves lehettem amikor sétáltam szombat  reggel 6-kor a buszpályaudvaról az edzésre ami 7-kor kezdődött és láttam hogy a 15 évesek akkor mennem haza a buliból és egyre nagyobb lettem hozzáteszem már ütöttem a 15 éves kort és még egy buliba nem voltam.
Majd 18 évesen jutottam el az első buliba ami az érettségizős bulink volt csak csodálkozva  néztem hogy már minden 13-14-éves körülöttem megjárt mindenféle bulit.
De úgy érzem még ők buliztak én keményen dolgoztam keményen dolgoztam egy olyan célért ami az álmom volt.
Nagy Álmom volt hogy kijussak az Olimpiára de sajnos ez nem jött össze de többször voltam Európa Bajnokságon Világ bajnokságon Világ kupákon Nemzetközi,Hazai versenyeken értem el olyan eredményeket  amit álmomba nem gondoltam volna.
És mind ezek tettek erősebbé a napi 7-8 órás edzések mellette suli de úgy érzem engem már akkoriban tanított az élet.
Egy napom úgy állt reggel 5:40-kor ébresztő és már 6:30-tól edzés volt emlékszem sokszor volt hogy ott voltam de mégsem hiszen este még edzés után leckeírás volt tusolás és alvás ami körülbelül 9-kor történt meg.
Általában 6:30-10:30 ig tartottak az edzések majd iskolába mentünk és vissza az edésre 14-18ig de volt hogy tovább ez volt mindennap 5nap egy hétből majd szombaton is edzések és végül a vasárnap volt a pihenés.
Most elköszönök és innen folytatom a kis életem. 
Szép estét mindenkinek
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Hannah
Sziasztok. Röviden bemutatkoznék nektek. 5 éves koromtól 18 éves koromig élsportoltam kollégiumba nevelkedtem fel a torna miatt. Feladtam a gyerekkorom amit nem bántam meg hiszen sikereket értem el amikre remélem a gyermekeim is büszkék lesznek. Most pedig a fiatalságom egy szebb jobb jövőért. Edzőként dolgozom külföldön és adom át mind az tudást a gyerekeknek amit én anno az edzőimtől kaptam. 5 éve élek kint. Szeretnék nektek írni leírni mind azt a jót s rosszat amin átmegyek és nap mint nap megküzdök.